T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

diumenge, 21 de desembre de 2014

THE BOMBAY
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:

Anys 30
Orquestrina de Capellades, de la que en tinc documentades actuacions a Igualada durant l'any 1933, tot i que ja actuaven abans de 1929. Alguns músics provenien de l'Orquestra Nova Capelladense, que s'havia dissolt.
D'esquerra a dreta: Desconegut (jazzband), Giordano Botella i Brotons* (violoncel), Desconegut (violí), Desconegut (piano) i Desconegut (violí). Un dels violins es deia Carbó de cognom, tal com m'informa el nét del violoncelista, Xavier Arau i Botella.
Tinc els noms d'alguns músics que en formaren part l'any 1933, algun d'ells podria estar a la foto, però no els puc identificar: Pere Xaubet i Massagué (jazzband-flauta), Joan Rovira i Vallés ["Poteta"] (saxo), Higini Andrés i Garcia (trompeta-contrabaix), Esteve Gili i Castells (fiscorn), Francesc Juncosa Valls (violí), i un pianista de Vallbona, anomenat Salvador.
Es van desfer amb l'arribada de la guerra civil.
* Giordano Botella era de Barcelona, i després de participar en la guerra va emigrar a l'Argentina a principis dels anys 40, on amb el temps va fundar una empresa que comercializava articles de marroquineria.
Foto: T. Igea. Arxiu Xavier Arau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!