T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 11 de mayo de 2014

MARINADA (Valls)NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1999
Aquesta orquestra de Valls té els seus orígens en una altra formació reduïda de cinc components que s’anomenava Carlos Hammond y Orquesta , composta bàsicament per amateurs de la música que es reunien per passar una bona estona plegats, dirigida pel cantant i teclista Carlos Hammond , amb dos teclats, bateria, baix i veu femenina i masculina. No va ser fins l’any 1999 que se li van incorporar dos instrumentistes de vent, trompeta i saxo, produint-se el canvi de nom a Orquestra Marinada.
D'esquerra a dreta: Artemi Agràs (baix), Pancho Marrodán (piano), Maria Román (veu), Pep Ventura (veu), Raimon Iniesta (bateria), Wifred Terrades (trompeta), Jèssica Bofarull (veu), Jordi Martínez (clarinet i saxo), Xavi Calvo (saxo i tenora) i Josep Pere Juárez (guitarra, arranjaments i direcció, i que és qui em passa les dades).


Any 2007Any 2009Any 2011Any 2013
Al final de les seves actuacions se solen transformar en el grup de versions La Factoria , ampliant el ventall del seu repertori de cara al públic més jove i marxós.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!