T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

miércoles, 30 de abril de 2014

RAYOS AZULES
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1966
Conjunt de Cardona, radicat en una entitat de població del municipi anomenada La Coromina , que va debutar el 19 de Març de 1966 al Cafè Ribas de La Coromina.
En aquest incici formaven amb els següents músics, d'esquerra a dreta: Ricard Zomeño (guitarra rítmica i cantant), Joan Naranjo (bateria), Ermenter Carbonero* (saxo tenor i cantant), Josep Sánchez (guitarra solista), Joan Sabata (baix) i Joan Badia (orgue, que no surt a la foto). Van estar actius fins l'any 1974.
* L'Ermenter Carbonero va estar gairebé tota la seva vida adulta amb l' Orquestra Garrostas , de Cardona, que es va desfer l'any 1962. Poc temps després el pare d'un noi que formava part d'un grup aficionat li va demanar d'ensenyar-los una mica, i al final s'hi va quedar uns quants anys.
Aquestes fotos, juntament amb les dades històriques, es troben en el Programa de la Festa Major de Cardona de l'any 2007, que m'ha facilitat molt amablement l'Ajuntament. Aquest programa extreu la informació del llibre LA MÚSICA INSTRUMENTAL A CARDONA , de Glòria Ballús i Casòliva , editat per l'Ajuntament l'any 2007.


Anys 70 (1)


Anys 70 (2)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!