T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 24 de enero de 2014

LOS GRECOS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1967
Conjunt de Girona, format l'any 1962, procedent del Conjunt The Rob-Roy's Quintet, que amb aquest nom (Rob Roy va ser un heroi escocès que va lluitar contra els anglesos) tenien algun problema amb el públic anglès quan actuaven a la Costa Brava; van canviar el nom i van continuar, de l'antiga formació, en Josep Grabalosa i en Salvador Dabau.
Actuant a l'Arbreda, de Palamós, podem veure:
D'esquerra a dreta: Salvador Dabau i Caussà (piano), Joaquim Riumalló i Salagran (saxo tenor), Francesc Aymerich i Fuster [Francesc el Solitari"] (cantant, que segons em diu ell mateix feia una suplència), Joan Pubill (guitarra), Ángel Pazos Dorgambide (bateria) i Josep Mª Grabalosa i Tomàs (contrabaix elèctric o "de pal" ; tothom li deia "en Pitu Grabulosa"; va tenir molts d'anys una petita botiga de música a la Plaça del Jardí de la Infància de Girona; a més de vendre material musical i instruments, també en llogava, i el primer saxo tenor que vaig tenir a les mans era un Orsi llogat a n'en "Pitu Grabulosa" per 100 Pts. al mes). 
Es van dissoldre l'any 1971. Es pot llegir un interessant article d'Agustí Constans sobre Los Grecos al diari Los Sitios de Gerona de 25 de Juny de 1982 (impossible enllaçar-lo directament, suposo que algun dia l'SGDAP descobrirà com es fa, però de moment, no ho tenen resolt)
Foto: Arxiu Joaquim Riumalló.


Any 1968
Darrere: Salvador Dabau
Davant: Emili Corominas i Gelada, Antoni Vilà ("Pirro"), Esteve Esparch, Joan Ramon Vilamú i Pastoret i Esteve Palet i Ribas (el meu segon professor de saxo).
Foto: Col·lecció Esteve Palet i Ribas.
Any 1969
Psicodèlic disseny de MÒDUL, amb fotografia d'ACTINI, molt d'acord amb l'inici d'una dècada única en la música occidental.
Els tres d'abaix de la primera foto: Emili Corominas, Josep Rubio i Antoni Vilà ("Pirro")
Els tres d'abaix de la segona foto: Joan Ramon Vilamú, Esteve Palet i Salvador Dabau.
Foto: Col·lecció Esteve Palet i Ribas.
Any 1970 (1)
Foto feta al Jardí Botànic Marimurtra, de Blanes, i detall de la mateixa. Tocaven sovint al Night Club Acapulco, de Blanes, i s'observa algun canvi respecte a la temporada anterior.
D'esquerra a dreta: Emili Corominas, Marcel·lí Trias i Fàbregas, Salvador Dabau, Joan Ramon Vilamú i José Lucía i Bielsa.
Foto: Arxiu Joan Ramon Vilamú.


Any 1970 (2)
De la mateixa sessió fotogràfica que l'anterior.
De baix cap a dalt: Emili Corominas, Marcel·lí Trias, Joan Ramon Vilamú, José Lucía i Salvador Dabau.
La temporada següent Joan Ramon Vilamú, Emili Corominas i Marcel·lí Trias s'incorporarien al Conjunt Don Carlo Group y María José, de manera que és probable que Los Grecos es desfessin. La temporada 1973-1974 Marcel·lí Trias i Emili Corominas es van incorporar al Conjunt Setson.
Foto: Arxiu Joan Ramon Vilamú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!