T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

jueves, 30 de enero de 2014

COBLA MUNICIPAL CIUTAT DE BARCELONA
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1977
Cobla pertanyent a l'Ajuntament de Barcelona, fundada l'any 1968 sota els auspicis de l'Alcalde Josep Mª de Porcioles, i que va fer el seu debut al Mirador de l'Alcalde, del Parc de Montjuïc, el 19 de Març d'aquell any.
Darrere: Tomàs Busquets (trompeta), Desconegut (trompeta), Amadeu Puntí (trombó, fill de l'Estanislau), Sebastià Duran i Vehí (fiscorn), Estanislau Puntí i Alsina (fiscorn), Francesc Dagà i Fosalba (contrabaix) i Josep González i Martínez (director)
* Dirigí la Cobla entre els anys 1982 i 1984, i féu l'experiència de tocar amb una tenora metàl·lica, com havia fet en Josep Coll i Ligora trenta anys abans. Aquesta tenora surt en aquesta foto (no es veu gaire), i en la següent.


Any 1978
Darrere: Josep González i Martínez (director), Tomàs Busquets (trompeta), Josep Bello (trompeta), Amadeu Puntí (trombó), Sebastià Duran (fiscorn), Estanislau Puntí (fiscorn) i Francesc Dagà (contrabaix)
Davant: Jordi León i Royo (flabiol), Àngel Pont (tible), Francesc Elias (tible), Aureli Vila (tenora) i Joaquim Bofill (tenora).
L'any 1989 l'Ajuntament dissolgué la Cobla temporalment, una situació que esdevingué definitiva amb el temps. L'any 1997, el consistori barceloní convocà un concurs i concedí a la cobla guanyadora, la Sant Jordi, el dret d'afegir-se al nom el títol de Ciutat de Barcelona (Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona).
Any 1981
Drets: Estanislau Puntí, Tomàs Busquets, Josep González, Francesc Elias, Sebastià Duran, Amadeu Puntí, Joaquim Bofill, Jordi León, Francesc Dagà i Aureli Vila
Asseguts: Pere Climent i Josep Bello.
Foto: Pau Oliva. Arxiu Eduard Boada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!