T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 6 de diciembre de 2013

HARLEM GROUP
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1958
Només amb 17 anys, el músic i pianista Joan Antoni Martí i Soler, que seria conegut pel nom artístic de Jànio Martí , va crear a Vilafranca del Penedès el Conjunt Harlem Group. Van debutar el 25 de Juliol de 1957 al Casino de Vilafranca del Penedès.
D'esquerra a dreta: Francesc Casas, Carles Sánchez, Fernando Noto, Jànio Martí i Ricard Tuset.


Any 1961
Acabat de sortir de la mili s'incorpora el trompetista Josep Valls ("Santané") , guanyant el Conjunt en sonoritat, i començant a ser ja l'embrió del què seria l'any 1962 Jànio Martí y su Conjunto que més tard, a principis dels anys 80 es va convertir en la Jànio Martí Orquestra , on més tard es tornarien a creuar els camins de Josep Antoni Soler i Josep Valls.
D'esquerra a dreta: Ricard Tuset (saxo), Jànio Martí (piano i director), Johnny Guitart* (cantant), Josep Valls ["Santané"] (trompeta) i Serafí LLopart (bateria).
* El seu nom real és Joan Guitart i Basas. Nascut a Montmeló (Vallès Oriental), té un curriculum força interessant, i el trobo en el meu blog en les formacions següents: Conjunt Londres (1951), Cobla-orquestra Artística del Noya (1952), Cobla-orquestra Triunfal (1957-1959), Cobla-orquestra Amoga (1959-1960), Conjunt Harlem Group (1961), Cobla-orquestra Melodia (1962), Cobla-orquestra Costa Brava (1963-1964), Cobla-orquestra Montgrins (1968) i Cobla-orquestra Sensació (anys 70). Va enregistrar uns quants discos amb el segell gironí Sandiego.


Anys 60 (1)
En Jànio no solament era un gran músic, sino que dominava l'escena com pocs, i era espectacular tocant el piano. Reconec també a la foto el saxofonista Ricard Tuset.


Anys 60 (2)
Tal com deia abans, l'imprevisible Jànio era tot un show a dalt de l'escenari. Aquí el veiem tocant el piano (de cap per avall), acompanyat per Ricard Tuset (saxo tenor), Serafí Llopart (bateria) i Carles Sánchez (contrabaix). El TEC era una sala de festes de Vilafranca del Penedès.


Anys 60 (3)
En formació jazzística al Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú.
D'esquerra a dreta: Carles Sánchez (contrabaix), Serafí Llopart (bateria), Jànio Martí (vibràfon) i Ricard Tuset (piano).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!