T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 6 de septiembre de 2013

RAYBEL
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1950
Orquestra de Sant Martí Sarroca, fundada l'any 1942 amb el nom d'Héroes del Jazz. L'agost de 1947 van prendre el nom de Raybel, fins el Carnaval de 1965, any en el qual l'Orquestra es va desfer en passar alguns dels seus membres a formar part d'un nou grup (amb vincles familiars amb Raybel), Ángeles Azules que més endavant van catalanitzar el nom, quedant com Orquestra Els Àngels, actius fins l'any 2005.
Darrere: Carles Vallès Gili ("Ferrer Sisi"), Fèlix Domènech Roig ("Cal Francesc"), Magí Tort Marimon ("Cal Magí Vinyes") i Josep Domènech Muñoz ("Pepet Teixidor")*
Davant: Lluís Pujadó Queraltó ("Cal Sr. Ventura"), Joan Bola Nafarrete ("de Torrelles") i Martí Ferrer Salva ("Cal Roc").
* En "Pepet Teixidor" va ser també historiador local, i dinamitzador cultural, essent impulsor de la restauració del Castell de Sant Martí Sarroca.
Aquesta foto, de l'arxiu de la Sra. Alberta Arnabat ("Cal Magí Vinyes") i les dades proporcionades pel Sr. Lluís Pujadó ("Cal Sr. Ventura"), m'han estat gentilment cedides pels membres de la Revista digital El Martinet, de Sant Martí Sarroca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!