T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

lunes, 9 de septiembre de 2013

ORQUESTRA DE PICOS PARDOS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1941
Orquestra de Barcelona, que va començar com a trio l'any 1935, amb Rafel Bonnin Fortesa (bateria), Josep Jené (trompeta) i Modest Pedreny (saxo, clarinet i violí). Extrec informació d'aquesta Orquestra del blog orquestresblog , del nét de Rafel Bonnin.


Any 1942
Actuant a l'Hotel Oriente de les Rambles de Barcelona.
Darrere: Josep Sendrós (trombó), Calabuig (trompeta), Josep Jené (trompeta), Rafel Bonnin (bateria), Ramon Callejas (piano), Desconegut (contrabaix), Antonio Moreno (cantant i guitarra, que en realitat es deia Pere Rosquellas) i Desconegut (no sé quin instrument)
Davant: Ginesta (saxo alt, clarinet i violí), Emili Gil (saxo alt i clarinet) i xxxx Gil (saxo tenor i clarinet, germà de l'Emili).


Anys 40 (1)
En plena actuació en un Hotel dels Jardinets de Gràcia, a Barcelona.Anys 40 (2)
Portades de dos cançoners, amb la foto d'Antonio Moreno (Pere Rosquellas; el seu fill Joan Rosquellas és qui em fa arribar aquestes portades i les tres fotos següents). Em comenta en Joan que tots els diumenges d'hivern actuaven a la Sala de Ball del Parc de La España Industrial , de Barcelona.


Any 1949
Seqüència de tres instantànies agafades durant l'actuació a les Festes de Gràcia de 1949, concretament al Carrer Joan Blanques. Per la gent que llegeixi aquesta entrada i sigui del barri, segur que hi trobarà el "sabor de Gràcia"
Identifico al cantant, Antonio Moreno (Pere Rosquellas) i al bateria, Rafel Bonnin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!