T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

jueves, 4 de julio de 2013

TROPICANA (Palafrugell)
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1955 (1)
Durant l'any 1954 s'estava gestant la creació de la Cobla-orquestra Costa Brava. Tot i que es portava força en secret, alguns dels músics que s'hi havien compromès van ser apartats de les seves formacions al "descobrir-se el pastís" ... i a més córrer es va formar aquesta Orquestra de Palafrugell, per esperar el debut de la Costa Brava, que encara trigaria un temps; van tenir un èxit tan esclatant, donada la qualitat dels seus membres, que fins i tot es van plantejar de seguir amb aquesta i abandonar la idea de la nova Orquestra. No obstant no va ser així, i tal com s'explica molt bé a la web de la Costa Brava, aquesta va debutar el mes de Febrer de 1956.
Els components de la Tropicana eren doncs, d'esquerra a dreta: Narcís Paré i Ros [representant, procedent de la Cobla-orquestra Selvatana], Lluís Palet i Pou [procedent de la Cobla-orquestra Maravella], Emili Juanals i Roqué [procedent de la Cobla-orquestra Maravella], Joan Pujol i Amat [procedent de l'Orquestra Los Camagüey's; no va ser fundador de la Costa Brava], Josep Mª Bofill i Casas [procedent de la Cobla-orquestra Maravella], Jaume Esteve i Homs ("Met refilaire") [procedent de la Cobla-orquestra Maravella] i Josep Bastons i Fàbrega [procedent de la Cobla-orquestra Maravella].
Van cedir el nom als que en poc temps serien una nova formació gironina, el Conjunt Setson.


Any 1955 (2)
Una foto de la mateixa sessió que l'anterior.
D'esquerra a dreta: Joan Pujol, Lluís Palet, Jaume Esteve ("Met refilaire"), Josep Bastons, Narcís Paré, Emili Juanals i Josep Mª Bofill.
Any 1955 (3)
Programa d'una actuació a la Sala de Ball "Payés" de La Bisbal, i detall de la foto.
D'esquerra a dreta: Narcís Paré, Lluís Palet, Emili Juanals, Joan Pujol, Josep Mª Bofill, Jaume Esteve ("Met refilaire") i Josep Bastons.
Col·lecció Esteve Palet i Ribas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!