T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

jueves, 11 de julio de 2013

GAIETY JAZZNOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1933
Orquestrina de Ripollet, formada l'any 1933, i que va tenir continuitat després de la guerra civil, canviant el nom pel de Ritmo Club .
Els components dels que tinc notícia, i que no identifico a la foto, són: Pere Miquel (piano, director i representant), Pere Aragonès (trompeta i també representant), i Domènec Torras i Puig * (violí, cantant i bateria) , que va dedicar tota la seva vida a la música, el teatre i la cultura en general.
Tots els diumenges a la tarda tenien "bolo" de Ball de festa amb temes de Jazz i temes populars com "La Casita de Papel" i els boleros. Pere Aragonés era ben conegut com a trompetista i es sap que va marxar a fer les Amèriques. En Domènec era el talent del swing , de portar el tempo amb gràcia i de fer de cantant. Es diu que a més de tocar a balls, havien de tocar en molts oficis solemnes d'esglèsia com a "xaranga" o orquestra / banda local i acompanyar d'altres actes oficials. Tothom coincideix que en Torras era un cantant com l'Antonio Machín i un bateria sensacional. De vegades amb una mà mantenia una "paperina" amb la qual expandia la seva veu, i amb una altra la baqueta. Sort de l'invent del micròfon, que va donar l'oportunitat al públic d'escoltar aquest gran cantant. Era tanta la devoció que en Torras tenia per la música que era capaç sempre de deixar tot a punt el dia de l'estrena d'Amics del Teatre per anar-se'n a fer els seus "bolos" professionals amb als seus amics del Gaiety Jazz - Ritmo Club.
* Va ser el primer actor dramàtic de Ripollet, i director teatral, a més de directiu del Club de Bàsquet local.


Any 1934
No estic ben segur de l'any, però aquí ja són un sextet en lloc de quintet. Més informació clicant aquí .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!