T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

martes, 16 de julio de 2013

AGRUPACIÓ ARTÍSTICA MERAVELLANOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:
Any 1932 (Cartell i detall)
En Carles Varela em fa arribar el cartell d'aquest espectacle anomenat Meravella, que van organitzar alguns músics que tocaven al Casino o a la Societat Erato, a fí de tenir feina durant l'estiu, època en què les seves respectives sales estaven tancades. Era doncs un espectacle de varietés , en que l'acompanyament dels artistes, així com un concert durant la mitja part anava a càrrec de l' Agrupació Artística Meravella , doncs aquest era el nom que prenia la formació.
L'espectacle anunciat en aquest programa va tenir lloc el dimecres 27 de Juliol de 1932, començant a dos quarts de 10 de la nit, amb uns preus que oscil·laven entre els 60 cts. i 1,50 ptes.
El bateria, en primer terme, i el contrabaix, primer per l'esquerra no estan identificats. La resta, d'esquerra a dreta: Antoni Vidal, Miquel Pagès, Josep Pagès, Esteve Pallach Terrades , Desconegut, Arseni Corsellas ,  Miquel Varela i Burch i Enric Collell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!