T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

jueves, 2 de mayo de 2013

LOS NIVRAM
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:
Any 1965
Conjunt de Granollers format a principis de l'any 1964, essent vencedors del Concurso de Ritmos Modernos els anys 1964 i 1965 (la 1 ª edició a l’any 1963, la van guanyar Los Mustang). El nom Nivram és el cognom del guitarra dels Shadows, Hank Marvin, lletrejat a l'inrevés, un acrònim, ja que ells eran admiradors del guitarra dels Shadows. En els seus inicis van ser un grup instrumental amb sis components. L’any 1965 el grup estava format per David Sala (guitarra) i els germans Josep Mauri (bateria), Francesc Mauri (baix) i Jordi Mauri (veu, saxo i guitarra). Els germans Mauri provenien de la Cobla-orquestra Selecció i de l' Orquestra Astòria. Van editar dos EP's amb EMI-Regal. 
A finals de 1965, David Sala ha de deixar Nivram per anar a la mili , i l'any següent els germans Mauri van anar també a complir els seus deures amb la pàtria, desapareixent el grup.
L'any 1968 els germans Mauri van crear a Mallorca el Conjunt Mauri Set , però l’any 1970 i després de la mort de Francesc Mauri, desapareixen de l'escena musical.
Informació extreta del blog El Temps Passa , de Mario Prades i Quimet Curull.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!