T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 31 de marzo de 2013

TROPICANA (Barcelona)
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1958
Orquestra creada a Barcelona l'any 1951 per, entre d'altres, Francesc Burrull, a qui veiem al piano. Just entre el pianista i l'acordionista, amb bigoti, somriguent, hi reconec a l' Agapit Torrent. Després de l'acordionista, el músic amb bigoti és l'Amador Molins. Aquesta Orquestra va ser una de les raons per les quals el Conjunt Setson va haver de canviar el seu primer nom (Tropicana , que havien demanat fer servir a l'Orquestra Tropicana de Palafrugell, amb aquest mateix nom, coincident amb el nom del local de Tossa on actuaven l'any 1956), donat que ja estava registrat. La foto es va fer a Suïssa, en una de les gires europees de la formació. He estat parlant per telèfon amb el mestre Burrull, que m'ha atès molt amablement, i em comfirma els noms esmentats abans; també m'indica algun altre nom en Jordi Torrent, fill de l'Agapit:
D'esquerra a dreta, doncs, la formació és: Francesc Burrull (piano), Agapit Torrent (també saxo i clarinet), Jordi Coll (bateria), Amador Molins (també trompeta), Magí Almiñana i Soler (també trombó, fundador de l'orquestra), Desconegut, Jaume Villagrasa ("El Cavall") i Desconegut (podria ser un tal "Quico").
Francesc Burrull, Agapit Torrent, Jaume Villagrasa i Jordi Coll van sortir de la formació per crear el mític Latin Combo .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!