T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 24 de marzo de 2013

TIBIDABO
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1978
Cobla de Barcelona fundada l'any 1978 per Rafael Gassó, Jaume Arbós, Guillem Chacón i Dídac Roca; de fet van canviar el nom de Cobla Catalònia que havien fet servir fins aleshores pel de Cobla Tibidabo.
El flabiolaire és en Josep Plans i Toscas, conegut també com "l'Avi Plans" o "El Iaio" (tal com m'indica amablament en Josep Valldaura en els Comentaris d'aquesta entrada); el podem veure en aquest blog a la Cobla La Principal de Bages : l'any 1920, tocant el flabiol, l'any 1927, a l'Orquestrina, i l'any 1944 tocant el 2n tenor; també va estar a la Cobla-orquestra La Principal de Gràcia (anys 60) i a la Cobla Sabadell la temporada 1977-1978. Durant els anys 50 va idear i afegir al flabiol una quarta clau, i en els flabiols que es feia construir, el cos i el bec formaven una sola peça. També va afegir una cinquena clau al flabiol que ajudava a l'instrumentista a tapar millor el forat del Mi . No obstant, aquesta clau no va tenir èxit entre els flabiolaires.


Anys 70
Felicitació de Nadal de la Cobla. Llàstima que no posi l'any !

1 comentario:

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!