T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

jueves, 7 de marzo de 2013

ORQUESTRA "NOVA" DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1870
Orquestra fundada cap el 1861 a Sant Feliu de Guíxols, i que, coexistint amb l'anomenada Cobla-orquestra Vella, va ser batejada com la Nova pel seu fundador, Dionís Baró i Torrent, establint-se una rivalitat tal que hi va haver una mena de "guerra" de baixa de preus en les entrades dels balls i espectacles, enfrontant-se obertament en una, això sí, sana competència. Ben aviat, la ironia aflorà ràpidament en la premsa guixolenca. Així doncs, volent afegir més llenya al foc, "El Eco Guixolense" en nota de redacció, expressava: "A este paso se nos va a servir de chocolate y darnos las gracias por concurrir a dichos Salones. Lástima grande que semejante competencia no exista entre las carnicerías y panaderías, que harto la necesitamos ". (Músics que llegiu aquesta entrada, us recorda quelcom aquest article de fa més de cent anys ?)
(Col·lecció N. Espuña i Maria Garreta).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!