T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 2 de diciembre de 2012

MONTJUÏC
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1973
Cobla-orquestra de Barcelona creada l'any 1971 per Josep Capell i Hernández, que en fou director fins l'any 1976. Van fer la seva presentació oficial al Palau de la Música Catalana en el concert commemoratiu del 25è aniversari de la Colla sardanista Violetes del Bosc el diumenge 28 de Febrer de 1971. Si algú hi està interessat, pot veure el programa que van tocar en aquest enllaç.
D'esquerra a dreta: Jaume Farré i Albareda, Ramon Prat, Desconegut, Salvador Pastoret, Desconegut, Josep Benet, Desconegut, Iamina, Josep Capell i Hernández, Josep Capell i Vergé (fill de l'anterior), Francesc Orteu i Francesc Prat. 


Anys 70
Darrere: Jaume Villagrasa ["Cavall"] (contrabaix), Francesc Soler i Cantón (bateria), Magí Clarisó (trompeta), Desconegut (maraques), Ramon Arnabat (trompeta), Desconegut (güiro) i Salvador Pastoret (trompeta)
Davant: Josep Capell i Hernández (teclats i director), Xxx Masviola (cantant), Sebastià Duran i Vehí (trombó), Josep Benet (flauta), Josep Mª Roselló i Garriga (clarinet i representant), José Burgos (maraques) i Francesc Orteu (bongos).


Any 1980 (1)
D'esquerra a dreta: Josep Benet, Ramon Ponsa i Poble, Desconegut, Salvador Pastoret, Desconegut, Desconegut, Desconegut, Isidre Corderas i Dardiñà, Desconegut i Jaume Farré.
En aquesta època els cantants eren Iamina i Pere Giralt


Any 1980 (2)
A l'esquerra, nou músics en diagonal, de baix a dalt: Jaume Farré, Desconegut, Desconegut, Desconegut, Isidre Corderas, Desconegut, Desconegut, Ramon Ponsa i Desconegut (darrere de tot)
Darrere, a la dreta dels cantants: Rafel Barqué, David Puertas i Esteve i Agustí Marcial i Camps
En primer terme, els dos cantants, Rossy i Esteve.


Any 1981
Actuant a Vilafranca del Penedès, durant el mes de Març de 1981.
Darrere:
Davant:
Foto: Jaume Giménez.


Any 1985
D'esquerra a dreta: Lluís Gallent, Desconegut, Agustí Marcial, Ramon Ponsa, Josep Llanas, Desconegut, Desconegut, Desconegut, Desconegut, Desconegut, Desconegut, Desconegut i Rafel Barqué.


Anys 80
Darrere: Desconegut (trompeta), Desconegut (trombó) Desconegut, (1er fiscorn), Desconegut (2n fiscorn) i Desconegut (contrabaix)
Davant: Desconegut (2n tible), Desconegut (1er tible), Desconegut (1er tenor) i Desconegut (2n tenor).
Observo que no portaven ni 2n trompeta ni flabiol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!