T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

martes, 18 de diciembre de 2012

METAL
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1976
Aquest és un més dels grups que sorgiren durant els anys 70, provinent d'un altre anomenat "Los Claves". El poso, perquè tinc la postal a la meva col·lecció, però a més té una particularitat, i és que el músic que veiem a l'esquerra de tot, que en aquest conjunt tocava la bateria, és en Manolo García , a qui la majoria de gent de mitja edat pot identificar com el cantant que va ser co-lider, juntament amb Quimi Portet del grup "El último de la Fila" , i que des de fa força temps té una carrera en solitari.
La noia rossa del centre de la imatge és la Dakota (que és qui em va donar aquesta postal), a la qual vaig conèixer quan vaig anar a casa seva, juntament amb en Chema Serrano (aleshores cantant de la Cobla-orquestra Selvamar , on jo hi estava també), perquè ens assesorés en el tema de extreure partitures des d'arxius midi. Ella actuava en solitari, acompanyada de música mecànica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!