T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 12 de octubre de 2012

UNIÓ ARTÍSTICA (Granollers)
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1919
Cobla-orquestra de Granollers fundada l'any 1917. Hi ha d'altres formacions amb el mateix nom a Vidreres, Palafrugell, Barcelona i Olot.
Semblaria que aquesta no és la foto fundacional, doncs el seu primer director va ser Güelfo Mazzi, que no surt al cartell; en tot cas vull remarcar que en aquest posa Orquesta, i en el següent posa Orquestra, ... coses d'aquell temps !
A dalt: Amadeu Sitjà i Vidal (fiscorn) i Ramon Camps i Plans (clarinet 1er)
A sota: Antón Valls i Roviralta (flauta) Miquel Vicens (violí i director, nascut a Roses)  i Eduard Carbonell (clarinet 2n)
A sota: Josep Grifell (cornetí 2n) i Joan Rovira (cornetí 1er)
A baix de tot: Joaquim Pou i Lligoña (violí 1er), Josep Mª Pou (violí 1er) i Joaquim Castelló i Parramon (violí 2n) i Jaume Sitjà i Estarriol (contrabaix).
Foto: Bosch


Anys 20
En el centre: Miquel Vicens (violí i director)
La resta de músics, per parelles, seguint de dalt a baix: Amadeu Sitjà (fiscorn) i Ramon Camps i Plans (clarinet 1er); Antón Valls (flauta) i Francesc Jané i Boix (clarinet 2n); Josep Grifell (cornetí 2n) i Amadeu Mestras (cornetí 1er); Ignasi Camps i Plans (violí 1er) i Jaume Sitjà (contrabaix); Francesc Camps i Plans (violí 1er) i Josep Pérez i Gómez (violí 2n).
Curiositat tipogràfica: El tema de la impressió no anava massa bé en aquesta postal: hi ha dos músics que es diuen Francesc, a un l'anomenen Fransesc i a l'altre, Fransec ... coses que passaven.


Any 1935 (1)
En formació d'Orquestrina. Curiós el rest de davant, dos acordions entre dues guitarres acústiques ...
Darrere: Desconegut (banjo), Desconegut (violí), Desconegut (bateria), Manel Fabregat? (violí) i Desconegut (violí)
Davant: Joan Coll (guitarra), Desconegut (acordió), Eudald Malé i Prat (acordió), Desconegut (guitarra) i Desconegut (piano).


Any 1935 (2)
Foto de l'Arxiu Municipal de Granollers, on se'ls pot veure a punt de tocar al Teatre de La Unió Liberal, amb Joan Coll com a director. Crec que el segon saxo és Eudald Malé i Prat.


Anys 40
En formació de Concert, Cobla i Ball, on puc identificar l'instumentista calongí Ricard Rosselló i Rotllant (clarinet, tible i saxo alt); en Concert: tercer per la dreta; en Cobla: al mig de la fila de davant; en Ball: tercer per l'esquerra de la fila de davant.
El director, pianista, 1er tenor i violí és Francesc Vilaró i Carbonell.


Anys 40
Aquí crec que en Ricard Rosselló és el segon músic de la columna dreta, començant per dalt. Molt bé el de la cigarreta a la mà, a dalt de tot, crec que és el cantant, Josep Morera. A dalt a la dreta, Francesc Vilaró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!