T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimarts, 2 d’octubre de 2012

MEDITERRÀNIA (GIRONA)
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:
Any 1960 (1)
Cobla-orquestra de Girona, activa durant la dècada dels 60. La van formar una colla de músics joves, amb ganes de fer coses noves.
Cartell i detall, amb foto de l'estudi Barber, de Girona, pertanyent a la col·lecció de Miquel Cassú i Sastre.
D'esquerra a dreta, pujant i tornant a baixar: Càndid Roura (saxo tenor i cantant), Eduard Pomés (saxo tenor), Joan Carreras (saxo alt), Joan Fontàs ["Patllari"] (saxo alt), Ponç Nadal (piano i director), Joan Franquesa (bateria i cantant), Ferran ["Nando"] Reverter* (contrabaix), Josep Ventura(trompeta), Ramir Mayolas (trompeta i representant), Jordi Nadal (trompeta, germà d'en Ponç) i Josep Batlle (trompeta)
En primer terme: Miquel Cassú i Sastre* (trombó)
 Vaig compartir escenari amb tots tres diversos anys a la Cobla-orquestra Atlàntida.Any 1960 (2)
En aquesta sessió de ball hi reconec, a l'esquerra, tallat, el bateria Joan Franquesa, i a continuació el contrabaix Ferran ("Nando") Reverter.
Darrere, el metall, 2 trompetes, trombó i 2 trompetes més: Josep Batlle, Jordi Nadal, Miquel Cassú, Josep Ventura i Ramir Mayolas.
Saxos: Joan Fontàs ("Patllari"), Eduard Pomés, Joan Carreras i Càndid Roura
Dirigeix, d'esquenes: Ponç Nadal.


Anys 60 (1)
Darrere: Ramir Mayolas, Josep Ventura, Josep Serrats ("Pep de Sils"), Conrad Gou ("Ra") [?] i Josep Nierga*
Davant: Josep Casas, Pere Buscarons (vaig compartir-hi escenaris durant cinc anys a la Cobla-orquestra Màxim's), Càndid Roura, Joan Lassús i Colomeda, Eliseu Expósito (el seu fill Albert és qui m'ha proporcionat les dues primeres fotos d'aquesta entrada), i Robert ("Berto") Carbó.
* Tinc sentida una anècdota d'aquest home (a qui vaig conèixer un dia que jo tocava a Santa Cristina d'Aro, amb la Cobla-orquestra Màxim's), i és que tenia unes targes de visita on hi posava darrere el seu nom: "Profesor de Trombón y Maracas" (e se  non è vero, è ben trovato)


Anys 60 (2)
I aquí tenim alguns dels membres de la Cobla fent una feina important, també: prenent el vermut ! (costum aquesta, de convidar [la comissió de festes]  a vermut a la Cobla que s'ha perdut de totes, totes... aquells "berberetxos", aquelles olives "rellenes", aquelles "almejes" -abans no sabiem que s'en deien escopinyes, olives farcides i cloïsses- ,  aquell vermouth de la casa !)


Anys 60 (3)
Arriba l'hora del Ball de tarda, però abans, unes sardanes entre pancartes, bateria, i micròfons, i amb força sol, si veiem les ulleres de sol d'alguns músics ...
No són els mateixos que en les fotos anteriors:
Darrere: Desconegut (trompeta), Josep Ventura (trompeta), Desconegut (trompeta), Desconegut (trombó), Desconegut (1er fiscorn), Desconegut (2n fiscorn) i Ferran ("Nando") Reverter (contrabaix)
Davant: Martí Llosent i Vendrell (flabiol), Pere Buscarons (2n tible), Desconegut (1er tible), Josep Cals (1er tenor) i Eliseu Expósito (2n tenor).
Recorda que si cliques damunt de la foto la pots veure ampliada !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!