T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 14 de octubre de 2012

LOS DELFINES
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1970
Conjunt de Girona, de l'època daurada dels conjunts, format l'any 1969. Algun des músics procedien dels Conjunts Los Piccolos, de Banyoles i Rumbo, de Girona.
Drets: Josep Pujol (guitarra baixa, amb qui vaig coincidir a la Cobla-orquestra Màxim's) i Gabriel ["Biel"] Mas i Farreras (guitarra i cantant, que quan va començar tenia 16 anys)
Davant: Antonio García del Riosegura (piano), Fernando Vivero Archidona* (saxo tenor i clarinet) i Francesc Trias ["Xicu Matanses"] (bateria).
* Sergent primer músic destinat molts d'anys a Girona, i que em va fer en més d'una ocasió petites reparacions de manteniment al meu saxòfon.


Any 1971
D'esquerra a dreta: Antonio García del Riosegura (piano), Josep Pujol (guitarra baixa), Gabriel ["Biel"] Mas (guitarra i cantant), Francesc Trias ["Xicu Matanses"] (bateria) i Fernando Vivero (saxo tenor i clarinet).


Any 1972 (1)
Dues fotografies d'una mateixa sessió.
D'esquerra a dreta: Josep Pujol, Fernando Vivero, Francesc Trias ("Xicu Matanses"), Gabriel ("Biel") Mas i Antonio García del Riosegura.


Any 1976
Fernando Vivero, Francesc Trias ("Xicu Matanses"), Gabriel ("Biel") Mas, Lluís Pau ("Bolet") i Antonio García del Riosegura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!