T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si vols contribuir al manteniment d'aquesta pàgina (a partir de 50 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació, tal com han fet en el seu moment els PATROCINADORS DEL BLOG:

Amat i Pujol, David
Boada i Silvestre, Eduard
"Burlu", de "Sant Esteve de les Roures"
Comadevall i Prat, Miquel
Lavie, Marc
Molina i Membrives, Xavi
Nonell i Juncosa, Jaume
Roig de Llobet, Rafel
Vergés i Costa, Silvestre

... a tots:

Gràcies!



SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

  

dimecres, 24 d’octubre del 2012

ESPAÑA

Conjunt de Girona format l'any 1961 per Eudald Duch i Torrent*. Va tenir un llarg recorregut, actuant bĂ sicament a la Costa Brava, fins a finals dels 70, quan ja les discoteques van anar acabant amb l'Ăšpoca daurada dels conjunts. Durant gairebĂ© dues dĂšcades n'hi va haver molts de conjunts, degut a la bonança produĂŻda a remolc del turisme i tambĂ©, per quĂš no dir-ho, del "Plan de Desarrollo" engegat a Espanya (a veure si se'n inventen un altre, ja !). Els Conjunts feien la mateixa mĂșsica que les Orquestres, perĂČ al ser un format mĂ©s reduĂŻt guanyaven mĂ©s "pĂšles" ; i desprĂ©s hi començava a haver els Conjunts de tall mĂ©s rocker, mĂ©s ye-yĂ© , que seguien l'estela dels grups britĂ nics i nordamericans del moment. Tots ells tenien feina força estable, tant a Girona capital com a les poblacions mĂ©s grans (Figueres, Olot, etc.), i sobretot a les localitats turĂ­stiques de la Costa Brava.
D'esquerra a dreta: Desconegut (piano), Eudald Duch i Torrent (veu i trompeta), José Lucía i Bielsa (saxo alt), Francesc ["Paco"] Camarasa i Fuster [?] (saxo tenor) i Lluís Cuesta (contrabaix elÚctric); darrere es veu part d'una bateria, que tampoc sé qui la toca.
* El vaig conĂšixer l'any 1985 quan vaig coincidir amb el seu fill Gabriel ("Gabi") Duch a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida, d'on aniria a parar, i fins avui, a la Cobla-orquestra La Principal de La Bisbal.


Anys 60 (2)
D'esquerra a dreta hi tenim: MartiriĂ  Font i Coll (teclats), Eudald Duch (veu i trompeta), Josep Saurina i Renart (clarinet) i Joan Creixans i Franquesa (bateria).


Any 1964

D'esquerra a dreta: MartiriĂ  Font (piano), Joan Creixans (bateria), Eudald Duch (trompeta), Josep Vilar i Crous (saxo i vocalista) i LluĂ­s Cuesta (contrabaix).
Foto: Arxiu Josep Vilar.


Anys 60 (3)
Darrere: MartiriĂ  Font (teclats) i Joan Creixans (bateria)
Davant: Miquel Ballesta i Quirch (baix i veus), Eudald Duch (veu i trompeta), Salvador RiumallĂł i Salagran (saxo alt) i Josep Saurina (saxo tenor).


Anys 60 (4)
Cartell fet amb els caps de la foto anterior, perĂČ amb un mĂșsic menys.
A dalt: Joan Creixans i Eudald Duch
A baix: MartiriĂ  Font, Miquel Ballesta i Josep Saurina.


Any 1968 (1)
La primera en color !
De davant cap a darrere: Desconegut, Josep Saurina, MartiriĂ  Font, Eudald Duch i Joan Creixans.


Any 1968 (2)
En plena i animada actuaciĂł.
Darrere: Joan Creixans
Davant: Josep Saurina, Eudald Duch, Desconegut i MartiriĂ  Font.


Anys 70
Posant amb un grup de joves fans .
D'esquerra a dreta: Joan Creixans, Desconegut, Desconegut, MartiriĂ  Font, Eudald Duch i Josep Saurina.


Any 1977
En format més reduït, i amb la incorporació d'en "Gabi", fill de l'Eudald, quan actuaven tot l'estiu a Las Cuevas, night club de Calella de la Costa.
D'esquerra a dreta: Eudald Duch, Gabriel ("Gabi") Duch, Josep Saurina i MartiriĂ  Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE

GrĂ cies!