T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

miércoles, 10 de octubre de 2012

ELS FERMS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 60 (1)
Conjunt d'Amer format per aquests quatre adolescents: Josep Ferriol ("Ferri"), Josep Miquel Monserrat ("Jesse"), Joaquim Cullell ("Puriol") i Joan Xandrich. Anaven a tocar amb la furgoneta DKV d'en "Là", doncs cap d'ells tenia ni cotxe ni carnet (m'ho explicava no fa pas gaire en Joaquim Cullell).
En Josep Miquel Monserrat és fill d'en Lluís Monserrat i Abella ("Sabonaire"), a qui veiem, entre d'altres formacions, a la Cobla-orquestra Victòria d'Amer, i pare d'en Josep Monserrat i Vila, membre fundador del grup d'ska Deskarats.
Una vegada dissolt el conjunt, en Joan Xandrich va continuar estudiant música i al cap de pocs anys va passar per la Cobla-orquestra La Principal de Girona, la Cobla-orquestra Selvatana i la Cobla-orquestra La Principal de La Bisbal (on s'ha jubilat al acabar la temporada 2016-2017), tocant el contrabaix i el baix elèctric.


Anys 60 (2)
I aquí s'hi ha afegit un cinquè element (al centre): és l'Ernest Jordà. Recordo haver vist actuar aquesta formació al Casal Parroquial d'Amer, amb l'afegit de la Cati Duran (filla d'en Pere Duran ["Machín"], a qui veiem en les fotos de la Cobla-orquestra Moderna , d'Amer, i que amb el temps es casaria amb l'Ernest) fent de go-go girl
La foto està feta a la torre de la familia Jordà, a Amer, on la meva mare hi treballava eventualment, i on jo l'acompanyava, i als meus vuit o nou anys vaig descobrir la música moderna en el tocadiscos i discos de l'Ernest Jordà.
D'esquerra a dreta: Josep Ferriol ("Ferri"), Josep Miquel Monserrat ("Jesse"), Ernest Jordà, Joaquim Cullell ("Puriol") i Joan Xandrich.


Anys 60 (3)
Amb l'ermita de Santa Brígida al fons.
Darrere: Josep Ferriol ("Ferri") i Joaquim Cullell ("Puriol")
Davant: Joan Xandrich, Josep Miquel Monserrat ("Jesse") i Ernest Jordà.
Foto autografiada, cedida per Carme Arnau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!