T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

lunes, 15 de octubre de 2012

ELS CORBS NEGRES
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:Anys 60
Conjunt juvenil d'Olot, representats per Josep Bartrina. A la bateria, Xavier ("Xevi") Serra i Moyset, i de dalt a baix hi tenim a: Josep Mª Codinach i Bassià (guitarra solista), Josep Colomer i Ferrés (guitarra rítmica i saxo), Joan Rodà i Brunet (guitarra i òrgan) i Samuel Vilanova (cantant).
Aquests cognoms em fan pensar en que tots o gairebé tots eren fills o néts de músics d'Olot ...
Per primera vegada hi havia un nom català per a un grup musical nascut al principi de 1962. Inicialment eren un grup melòdic i el formaren: Xavier ("Xevi") Serra a la bateria; Joan Rodà a la guitarra i l’òrgan; Josep Mª Codinach a la guitarra solista i Samuel Vilanova com a cantant. Progressivament s’hi van incorporar Josep Colomer com a guitarra rítmica, alternant amb el saxo; Joan Codina i Clota com a guitarra baixa i trombó de vares, i Marcel Joan com a cantant. Més endavant van incorporar una secció de vent. Les peces instrumentals dels Shadows i els Sputnik eren les més característiques del seu repertori, i demostraven la qualitat del grup. Van ser un dels conjunts habituals en les matinals de la Societat Indústria i Comerç, i en les anomenades misses yé-yé que omplien l'església dels caputxins. Van guanyar el primer premi del Festival de Sant Joan de les Abadesses i el segon en el Festival de Figueres.Any 1968
Darrera postal d'aquesta primera època del Conjunt.
D'esquerra a dreta: Joan Codina, Joan Rodà, Xavier Serra, Josep Colomer i Josep Mª Codinach.Any 2009
Diuen que "Los viejos rockeros nunca mueren ..."
D'esquerra a dreta: Josep Mª Codinach (guitarra solista), Marcel Joan (veu), Sandra Valés (veu), Josep Colomer (guitarra rítmica), Joan Codina (guitarra baixa), i una mica amagat hi tenim en Joan Vilalta (bateria).Any 2015
El divendres 5 de Juny de 2015 se'ls hi va fer al Restaurant La Deu, d'Olot, juntament amb el Conjunt Els Volcànics, un reconeixement als seus 40 anys de presència a dalt dels escenaris.
D'esquerra a dreta: Joan Codina (guitarra baixa), Joan Vilalta (bateria), Josep Colomer (guitarra rítmica),  Sandra Valés (veu) i Josep Mª Codinach (guitarra solista).
Foto: Emili Pallàs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!