T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

jueves, 11 de octubre de 2012

CREACIÓN
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 70 (1)
Conjunt creat a Girona a finals dels 70, provinent en part de la dissolució del Conjunt Rumbo.
D'esquerra a dreta:
Jaume Oliver i Perpiñà (teclats i veu), que és qui em passa les fotos i la informació, i amb qui vaig coincidir els primers anys que vaig estar a la Cobla-orquestra Atlàntida .
Enric Alemany i Cané (baix i trompeta), fill de Palafrugell (malgrat viure aleshores a Salt), que havia passat per diverses orquestres i havia fet una llarga estada al Brasil amb l' Orquestra Els Fatxendes de Sabadell (posteriorment Orquesta Casino de Sevilla)
Jordi Ramos i Nonó (guitarra i cantant), germà d'en Joan Ramos Nonó ("Jeannot", que havia estat cantant de l' Orquestrina Jadris , el Conjunt Setson i de la Cobla-orquestra Maravella)
Ángel Pazos Dorgambide (bateria), militar d'origen gallec, a qui trobem a les darreres fotos de l'entrada del Conjunt Rumbo.


Anys 70 (2)
Els mateixos components


Any 1982
Aquí hi ha hagut un canvi: el bateria és Pere Rivero, el qual, més endavant, va formar el Conjunt Estels.

2 comentarios:

  1. Ha mort crt. el 09/12/14, Enric Alemany Cane, Parlem de tuperò no pas amb pena. Senzillament parlem de de tu, de com ens vas deixar, del sofriment lentissim que va anar marfonen-te, de les teves coses parlem i també dels teus gustos, del que estimaves i deies i senties; de tu parlem, però no pas amb pena.
    I poc a poc esdevindràs tan nostre que no caldrà ni que parlem de tu per recordar-te; poc a poc seràs un gest, un mot, un gust, una mirada, que flueix sense dir-lo ni pensar-lo.

    Miquel Marti Plo

    ResponderEliminar
  2. No et coneixia personalment, però la teva imatge quedarà per sempre en el meu blog, dedicat al gremi musical al qual vas pertànyer durant tants d'anys. Si algú està interessat en trobar-te, pot fer una cerca al Google amb aquests dos ítems: "ENRIC ALEMANY" i "FOTOS DE COBLES" i et podrà veure formant part de: ELS FATXENDES, CAMAGÜEY, CREACIÓN i GENION'S. Descansa en pau allà on siguis, i si trobes una trompeta (els àngels en solen tenir), els hi toques un bolero.

    ResponderEliminar

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!