T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 9 de septiembre de 2012

BIZARROS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1942
Orquestra de Barcelona, creada i dirigida per August Algueró i Dasca  (en el centre de l'imatge), fill d' August Algueró i Algueró i pare d'August Algueró i Garcia, també músic (la mare és la Carmen Sevilla).
Aquesta foto està extreta d'un cançoner que reprodueixo a continuació:


Any 1942 - Cançoner (1)
Era normal fins els anys 60 que les orquestres es fessin publicitat amb cançoners com aquest, on s'hi posava també, a més de lletres de cançons, alguna foto (individual o del grup) o algun aconteixement en el que participava l'orquestra.


Any 1942 - Cançoner (2)
A dalt a l'esquerra, el cantant, violinista i trombonista argentí, que també va tenir la seva pròpia orquestra, Roberto Van. A la dreta, el pianista i director, August Algueró i Dasca.


Any 1946
El pianista és August Algueró i Dasca. Dels que estan asseguts, el primer per l'esquerra és en Jaume Miralles, que a més de ser el pare de Ricard Miralles , era un extraordinari trompetista; et convido a escoltar-lo en aquest enllaç : és un enregistrament de l' Orquestra Bizarros, de l'any 1946, d'una composició seva, "Estudio de trompeta". També el podem veure en una foto de 1951, amb la Cobla-orquestra Els Verds, de Mataró. En una de les fotos, tocant el contrabaix, amb una cigarreta penjant dels llavis (si obres l'enllaç, ves a la foto, cliques, i et surt ampliada).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!