T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 31 de agosto de 2012

ISSI FABRA
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1945
Fotografia d'Issi Fabra i la seva Orquestra, feta a l'Hotel Palace, de Madrid (No li trobes una mica com un aire de Xavier Cugat?)
Isidre ("Issi") Fabra i Bover (Puigcerdà,1906-Olot, 1994), va continuar amb èxit una nissaga familiar de músics. Va actuar en hotels de luxe i teatres d’arreu del món abans de tornar a la seva vila natal per exercir de mestre de música. Va fer grans aportacions en el terreny de la música, com a mestre, com a compositor i com a intèrpret en sales d’espectacles d’arreu del món. I és que Issi Fabra és, probablement, un dels músics catalans del segle XX que més han destacat en el context de la música dedicada al ball i a la revista. Pots veure en el següent enllaç una interessant i ben documentada biografia d'Issi Fabra, escrita per Lluís Brugués, músic i pedagog i Elisenda Vidal, periodista.
Puigcerdà li va concedir el màxim reconeixement, batejant amb el seu nom l'Escola Municipal de Música.


Any 1973
Dirigint la Cobla Barcelona, amb motiu de la distinció que li va fer l' Obra del Ballet Popular. Al primer tible hi reconec a Francesc Elias, i en el públic, a primera fila, en el centre de l'imatge, s'hi pot veure, entre d'altres personalitats, a Joan Antoni Samaranch.


Any 1985
El 6 de Setembre de 1985 es va estrenar a Olot la seva sardana "El Passeig de Barcelona", a càrrec de la Cobla La Principal d'Olot.
A la foto el veiem saludant als components de la Cobla, concretament a en Robert Garrigós, segon tenor. Al costat seu, mirant a la càmera, el reconegut pintor Joan Vilà i Moncau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!