T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

domingo, 3 de junio de 2012

SOLILLUNANOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1940
Un cop acabada la guerra civil espanyola, a Josep M. Castella i als seus músics d'Artés no els va mancar l’energia per formar una nova orquestra amb els supervivents de l’anterior Orquestrina Orfeus Moon Jazz Artés i, evidentment, amb noves incorporacions. Amb l’impuls de Josep M. Castella i d’Antoni Guadayol aviat van aconseguir reunir vuit músics amb el nom d’Orquestra Solilluna, sota la direcció de Josep M. Castella i Molins. Els components del nou grup, gairebé tots artesencs, eren:
Josep M. Castella i Molins: direcció i piano; Àngel Vila (de Cabrianes): segon trompeta; Joan Sala del Raval: contrabaix; Josep Puigmartí ("el Met" ): bateria; Joan Pujolar i Cortina ("el Paulino"): trombó de vares; Antoni Guadayol i Fonts: clarinet i saxòfon; Joan Sallent: saxòfon tenor i violí;  Ramon Sala: trompeta i cant; Francisco Ció: saxòfon i clarinet, i J. Margalet: contrabaix.
Aquesta formació gaudia a més de la col·laboració puntual d’alguns músics de fora com podien ser el manresà Isidre Tardà, violinista i saxofonista, o l’Eduard Casajuana de Sant Fruitós, guitarrista i violinista.
Informació extreta de l'article "L’activitat musical a Artés durant el segle XX" , de Montserrat Oliveras i Ribalta, que pots consultar aquí:  http://www.simi.cat/portafoli/llibre_musics.pdf 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!