T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

miércoles, 20 de junio de 2012

DUO RADIANT'S
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:
Any 1964
Aquest duo de Torroella de Montgrí estava format per en Juli Monguilod i Porqueras (esquerra en primera foto i dreta en segona) i l'Adrià Anglada (dreta en primera foto i esquerra en segona), seguint la moda del Duo Dinámico, i vàren enregistrar forces discos, que podeu escoltar aquí.
En Juli va formar part de diversos grups a l'època daurada dels Conjunts, com per exemple Los Comodines i Slalom.
L'Adrià fou cridat després a la Cobla-orquestra Maravella, on passà setze anys i mig fins que un desgraciat accident de carretera –el mateix en què moriren els seus companys Josep Calvet (trombó) i Joan Porta ("Mosquit", trompeta) –  li costà la vida la matinada del diumenge 1 de maig de 1983, amb només trenta-nou anys d’edat. Va ser substituït primerament per en Manel Mañogil (*) , i al cap d'uns anys va ser precisament en Juli Monguilod el qui ocuparia el seu lloc, fins a dia d'avui. Aquestes dades estan extretes de la tesi doctoral d'en Lluís Brugués, i de les vivències personals d'en Toni Gadea, molts d'anys bateria de la Cobla-orquestra Maravella.
(*) I les casualitats de la vida:
A finals de 2011 va morir en Manel Mañogil, i em va tocar a mí (durant dos anys) agafar el seu relleu com a professor de saxòfon i clarinet a l'Escola de Música de Palafrugell, on també hi havia de professor en Toni Gadea, mencionat abans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!